PSDI și-a lansat lista cu candidații la alegerile Europarlamentare

Robert Ionescu-Marian Vanghelie-Cornel Comsa
Robert Ionescu-Marian Vanghelie-Cornel Comsa

Partidul Social Democrat Independent și-a prezentat azi lista pentru alegerile europarlamentare.

"Numeroși membri ai Partidului Social Democrat Independent, fondat de cunoscutul politician Dan Marian Vanghelie au fost astăzi la Biroul Electoral Central pentru a susține lista de candidați pentu alegerile europene din acest an. Fostul edil Vanghelie a anunțat că PSDI prezintă Biroului Electoral Central lista completă de candidați. Sub sigla PSDI, demnitatea și interesele României trebuie să fie apărate de către toți cei care vor fi votați în aceste alegeri. Europarlamentarii Partidului Social Democrat Independent vor face acest lucru pentru viitorul european al României", se arată într-un comunicat al formațiunii politice.

Medaliat de Rege pentru loialitate

"Pe primul loc al listei se află George Comșa aflat la a doua sa bătălie electorală majoră. Fost deputat în legislatura 2012-2016, George are o vastă experiență politică națională și internațională. În perioada 2002-2007 a lucrat în calitate de consilier al familiei regale a României și consilier personal al Primului Ministru, expertiza sa internațională fiind îmbogațită de către numeroase vizite externe. În ultimii ani, activitățile sale din domeniul privat i-au adus aceleași mulțumiri profesionale", se mai arată în comunicatul PSDI.

 (w670)

Un expert, un avocat și un actor

Lista PSDI este continuată de Carmen Dăscălescu, expert în domeniul fondurilor europene. "Experiența sa profesională s-a construit în domeniul finanțelor fiind expert în monitarizarea, evaluarea și sustenabilitatea fondurilor structurale și de coeziune", mai spun cei de la PSDI. Un avocat și un actor închid lista pentru europarlamentare. "Pe aceeași listă a tinerilor profesionisti, prezența avocatului Radu Stancu, membru al barourilor din Paris și București sau actorului Sergiu Plângău completează mesajul partidului nostru pentru promovarea muncii cinstite și a valorii pentru Parlamentul European".

Vezi și: Oana Mizil: Am auzit-o pe Kovesi cum plânge. Dezvăluiri cutremurătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel