Urmărește emisiunea live


PSD vs Statul Paralel. Liviu Pleşoianu: M-am lămurit definitiv. E limpede pentru mine!

Pleșoianu Liviu
Pleșoianu Liviu

Liviu Pleşoianu (PSD) a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la discursul premierului Viorica Dăncilă în ceea ce priveşte lupta cu statul paralel. 

"Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre "statul paralel", m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați. Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea... Cert este un lucru: voi VORBI la acest Congres pentru toți oamenii care cred în noi, pentru toți oamenii care au nevoie de o voce cu ajutorul căreia să se facă auziți!

Lucrurile sunt destul de clare pentru toată lumea:

Viorica Dăncilă - premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel - s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă. A ajuns să spună aseară, întrebată de Răzvan Dumitrescu dacă există un stat paralel, că nu se poate exprima și că "părerile sunt împărțite"...

Ana Birchall ocupă postul de la Justiție. Doamna Birchall nu are timp să vorbească despre protocoalele secrete cu Procurorul General al SUA, dar are timp să-mi scrie mie în timpul unei emisiuni și să mă amenințe cu "măsuri legale" în caz că o mai critic...

Mugur Isărescu - din nou la BNR. Are, cică, "susținerea Coaliției" pentru un nou mandat. Dar cine e "coaliția" asta!? Dăncilă, Tăriceanu și încă doi oameni de la PSD și de la ALDE!? Pe Zamfir, de la ALDE, l-a întrebat cineva? Pe mine și pe colegii de la PSD ne-a întrebat cineva? Cum era cu "dictatorul", ..."democraților"!?", a scris Liviu Pleşoianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel