A început RĂZBOIUL înainte de locale. PNL - PSD, la cuțite: E lipsit de RUȘINE

S-a dat startul luptelor locale! Au început să iasă la suprafață conflicte mocnite între partide! Acum, spiritele se încing, iar acuzațiile sunt grave! 

Organizația Județeană Vrancea a Partidului Social Democrat transmis mai multe critici la adresa "PNL Dumitrești – Vintileasca".

"Dovadă că PNL e lipsit de rușine sau simțul ridicolului, o face spectacolul penibil în care joacă zgomotos în aceste zile miniștri flancați de politicieni de mucava. Aceștia  încearcă să disimuleze în lumina blițurilor și a declarațiilor mincinoase, realitatea că de aproape un an, mult trâmbițata inițiativă liberală nu reușește să se concretizeze  în absolut nimic. Dar NIMIC! Singura treabă este doar să continue ceea ce PSD a început.
 
Ultima reprezentație liberală din Vrancea se dă pe scenariul unui contract pentru întreținere asfaltică pentru DN2N și DN2R, încheiat de DRDP Iași în anul 2019, într-un moment în care PNL nici nu visa să fie la guvernare, darămite să mai și facă ceva. Deci, în timpul guvernării PSD, a fost încheiat un acord cadru pe 2 ani de zile, care prevede efectuarea reparațiilor curente necesare pentru menținerea celor două drumuri în bună stare de funcționare!", a transmis Organizația Județeană Vrancea a Partidului Social Democrat într-un comunicat.

"Vrâncenii trebuie să cunoască adevărul"

"Vrâncenii trebuie să cunoască adevărul și anume, faptul că cei 12 km de pe tronsonul de drum DN2N Jitia- Dumitrești se asfaltează pentru că guvernul PSD a întocmit documentația și a făcut inclusiv licitația încă de anul trecut, 2019! A se reține că lucrările contractate de PSD și efectuate în aceste zile vizează doar o simplă întreținere curentă a drumului, prin așternerea unei mixturi asfaltice într-un strat subțire de 2 cm și în niciun caz nu este vorba despre reabilitarea și modernizarea drumului în cauză, așa cum liberalii vrânceni se laudă.

Același Guvern PSD, tot in 2019, a contractat și întocmit documentația pentru reconsolidarea celor 17 puncte critice, printre care se află și podul de la Jitia! Astfel, anul trecut au fost încheiate două contracte: unul care presupune așternerea de mixturi asfaltice pe o lungime de 12 km și celălalt care presupune închirierea de utilaje pentru efectuarea lucrărilor de întreținere.

Am fi înțeles să se facă atâta risipă de laudă de sine, dacă în lunile lor de guvernare liberalii vrânceni ajunși la ”butoane” ar fi reușit să întocmească documentații și să aloce și banii necesari pentru reabilitarea majoră a celor două tronsoane de drum național, știut fiind faptul că reparația este o soluție provizorie, fără garanția păstrării în timp a suprafeței netede a carosabilului", a mai transmis PSD Vrancea.

"Același principiu aplicat de Ion Ștefan, zis ”Grindă”

"Același principiu aplicat de Ion Ștefan, zis ”Grindă”, când își declara situația materială (cum ar fi că ai o casă de 500 mp și ea de fapt este de 1.000 mp!), îl regăsim astăzi și în activitatea publică, însă fiind vorba nu de o eludare a unei datorii, ci de încasarea unui câstig electoral, nu știm dacă ministrul - deputat - candidat e mincinos și lăudăros sau doar nu reușește să priceapă nici acum diferența dintre întreținere asfaltică și reabilitarea drumului.

Probabil de aceea își dorește partidul de guvernământ cu atâta ardoare ca în plină pandemie să dea bice alegerilor locale, ca să nu apuce să treacă prea multe mașini de tonaj greu peste măreața lui realizare, iar cetățenii să se prindă că o soluție provizorie a fost vândută ca o rezolvare liberală cu efect pe timp îndelungat.
 
Ne bucurăm să constatăm că cei doi parlamentari PNL de Vrancea apreciază munca PSD ajungând să se și laude cu ea, dar ne-am bucura și mai mult să vedem că reușesc să finalizeze efectiv ceva, fără să se umple de penibil, atunci când se laudă în fața presei cu o muncă pe care și mai penibil, nici măcar nu o înțeleg", a transmis PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel