PSD Vrancea: Ruşine făcută de consilierii PNL - USR PLUS. Situație jignitoare!

PSD Vrancea transmite un mesaj critic la adresa acţiunilor celor de la PNL - USR PLUS. 

"Nici Cuza nu ar mai putea spăla rușinea făcută de consilierii majorității PNL – USR – PLUS din Focșani prin votul și atitudinea lor la adresa unei personalități a acestei țări, născut în județul Vrancea. Lipsa de bun simț a ajuns să depășească orice limită pentru acești 'consilierași' de mâna a doua. Nu numai că nu reprezintă interesele focșănenilor dar îi fac și de rușine.

Au reușit performanța de a transforma în penibil un eveniment care ar fi trebuit să aducă onoare urbei de pe Milcov iar situația în care excelența Sa, domnul Ambasador Vasile Soare, a fost pus este una mai mult decât jenantă.

Noi înțelegem că acești parveniți politici au o scară de valori care tinde spre negativ, că doar manichiuristele, coafezele, șoferii și interlopii au acces la funcții PNL-iste dar încă mai sperăm ca acestea să nu fie cele mai mari valori pentru liberalii vrânceni. Nu putem accepta ca o personalitate a acestui județ, un om care a adus mari servicii promovării Vrancei și României, să fie tratat așa cum l-au tratat ei.

RUȘINE!!!

Apelăm la președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, și îi cerem să tranșeze această situație jignitoare la adresa excelenței Sale și rușinoasă pentru cetățenii județului Vrancea. Poate el să reușească să convingă această gașcă că ei au fost aleși să reprezinte focșănenii și nu interesul meschin a unui politician în cădere liberă, veșnicul perdant al alegerilor în Focșani. Nu vrem să credem că atât de jos a ajuns nivelul de apreciere al liberalilor încât să poată promova un agramat fără bacalaureat într-o funcție importantă și, totodată, jigni o personalitate precum excelența Sa, domnul Ambasador Vasile Soare.

Vrâncenii își cinstesc valorile iar gestul inconștient al consilierilor locali PNL – USR – PLUS nu ne reprezintă.

Vă cerem să luați atitudine imediat și să vă exprimați poziția, atât a dumneavoastră în calitate de președinte PNL Vrancea, cât și pe cea de președinte al Consiliului Județean Vrancea referitor la situația rușinoasă în care colegii dumneavoastră de partid au pus un județ întreg", transmite PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel