PSD va discuta cu premierul desemnat. Ciolacu: E şi normal să ne vedem

Foto: Facebook / Nicolae Ciucă
Foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD se va vedea cu Nicolae Ciucă la sediul partidului. 

PSD a decis, în cadrul Biroului Permanent Naţional, să aibă o întâlnire cu prim-ministrul desemnat, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres. 

"Am luat o decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional să ne vedem cu prim-ministrul desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat, e un moment destul de dificil prin care trece România", a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD.

Întâlnire la sediul PSD



El a adăugat că premierul desemnat a solicitat această discuţie, iar întâlnirea va avea loc la sediul PSD.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit joi pentru a lua o decizie în contextul desemnării de către preşedintele Klaus Iohannis a lui Nicolae Ciucă drept candidat la funcţia de prim-ministru. 

Nicolae Ciucă, desemnat premier

Nicolae Ciucă a fost desemnat joi de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru. Ciucă a fost propunerea PNL pentru această funcţie, la consultările cu şeful statului, mai scrie Agerpres. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că această criză politică a durat prea mult şi este nevoie "acum" de un guvern cu puteri depline.

"Discuţiile de astăzi au fost considerabil mai bune decât ultimele discuţii. Am reiterat că acum este nevoie de o soluţie reală. Acum criza politică trebuie să se încheie. Acum este nevoie de un guvern care se apucă să rezolve problemele care îi preocupă şi pe români. Trebuie să terminăm cu această criză de preocupări care ţin doar de politicieni. Această criză a durat deja prea mult. Este inadmisibil să continuăm în acest stil. Avem criza pandemică, avem o situaţie dramatică în spitalele din România, iarna bate la uşă, preţurile la energie cresc. E nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a pune în practică soluţiile pe care le-am gândit", a afirmat şeful statului.

El s-a declarat "foarte mulţumit şi bucuros" că PNL a venit cu o nouă abordare. "S-a votat în unanimitate un candidat care mi-a fost propus, în persoana domnului Nicolae Ciucă", a susţinut Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice parlamentare pentru desemnarea unui nou candidat la funcţia de premier, după ce Parlamentul nu a acordat încrederea Guvernului propus de Dacian Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel