PSD: Un secretar de stat MAI face campanie pentru soția sa, candidat PNL

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

PSD a sesizat Poliția că un secretar de stat în Ministerul de Interne face campanie în ziua votului pentru soția sa, candidat la primărie.

”PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea după ce l-au identificat pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Norocel Pompiliu Stroe în fața unei secții de votare din comuna Suraia, acolo unde soția sa candidează la funcția de primar, din partea PNL, conform unui comunicat al partidului.

Un astfel de gest este inadmisibil și ilegal! Faptul că secretarul de stat face campanie electorală și staționează zeci de minute în fața unei secții electorale, alături de un grup de peneliști, este o încălcare flagrantă a legii și un abuz de natură să influențeze votul în localitate și să aducă un avantaj electoral soției sale! Pentru o faptă mult mai puțin gravă, un alt candidat s-a ales cu dosar penal, pentru că a fost susținut de Tony Blair. Pe această cale, PSD Vrancea solicită Inspectoratului de Poliție și Inspectoratului de Jandarmi să nu se lase influențați de funcția secretarului de stat Norocel Pompiliu Stroe și să ia măsurile care se impun în acest caz!”, se arată în comunicatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel