EXCLUSIV  PSD, TREI ÎNTÂLNIRI-CHEIE. Discuții despre MAZILIREA lui Bădălău. Ștefănescu: Trebuie să recunosc

Înainte de CExN al PSD, au avut loc trei întâlniri-cheie: Tudose s-a întâlnit cu președinții organizațiilor județene, ziua de naștere a președintelui CJ Giurgiu, Marian Mina, și ziua președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, unde a fost Liviu Dragnea. 

La cele trei întâlniri s-a discutat că ar trebui ”mazilit” Niculae Bădălău. Dumitru Buzatu și Paul Stănescu s-ar fi opus. 

”Am văzut ce a apărut în presă. Probabil au avut loc discuțiile astea acolo, dacă sunt cu sonor. Așa se întâmplă în PSD. Au mai fost astfel de episoade în partid cu întâlniri și discuții de genul acesta la o masă, dar, când ne-am întâlnit cu toții, la pachet, s-a ajuns la o soluție. Acum e ca niciodată, trebuie să recunosc. Nu mai vorbim de o dispută Dragnea-Tudose. Au fost niște nemulțumiri în interior legate de sistemul nostru de organizare și de comunicarea noastră internă. Niculae Bădălău a venit cu o scrisoare deschisă către membrii partidului foarte bună, foarte bună.” a spus Codrin Ștefănescu, la Interviurile DCNews

[citeste si]

Secretarul general adjunct a mai precizat: ”Legat de întâlnirile acestea, au fost colegiale. S-au găsit motive, a fost ziua de naștere a lui Marian Mina de la Giurgiu și au venit o sumedenie de colegi, iar întâlnirea de la Dinu Pescariu, de la restaurant, de ziua lui Arsene, președintele PSD Neamț, au fost alți colegi. Dacă au fost discuții în contradictoriu, e un lucru bun pentru partid.”

Codrin Ștefănescu a mai spus că încearcă să găsească soluția luna aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel