PSD, tensiuni. Variante Dragnea. Chirieac: Exemplu pentru toți

Care este următorul pas al liderului PSD Liviu Dragnea? „Elimină toți liderii care i-au fost împotrivă sau dă un exemplu semnificativ?”, întreabă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Bogdan Chirieac.   

„A fost o tentativă de puci. Liviu Dragnea a supraviețuit acestei tentative. Ideea este ce face Liviu Dragnea, care are mare nevoie de partid. Vin două rânduri de alegeri, unele hotărâtoare, alegerile prezidențiale. Elimină toți liderii care i-au fost împotrivă sau dă un exemplu semnificativ? Nu știu ce va face dânsul. Dar, după cum văd că merg lucrurile, probabil că va adopta a doua cale. Înlocuirea doamnei Firea de la președinția organizației București ar fi un exemplu pentru toți cei care au fost împotriva lui Liviu Dragnea. Mai departe, un semnal de forță în partid este să-i lase pe toți ceilalți acolo unde sunt. Prin discuții, prin negocieri, să readucă partidul în jurul său. De ce este important lucrul acesta? După cum vă spuneam la inceput: alegerile din 2019 și 2020. Cu un PSD rupt în mai multe bucăți, nu ai nicio șansă. Cu un PSD unit, da, se pot reedita rezultatele din 2016", a declarat sâmbătă, 20 octombrie, analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3, în cadrul „Ediției de weekend".

Război cu Codrin Ștefănescu

Politic, Gabriela Firea a căzut într-o capcană, susține analistul, „și începe acest război cu domnul Codrin Ștefănescu". „Încă nu a ajuns la Liviu Dragnea. Și cred că nici nu va ajunge, după cum a reacționat Dragnea vizavi de Codrin Ștefănescu. A fost o inabilitate politică, în opinia mea. Cel mai normal ar fi ca doamna Firea să îngroape imediat conflictul pentru a-l obliga pe Liviu Dragnea să atace din nou", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel