PSD suspectează că Antonescu vrea capul Marianei Câmpeanu la cererea lui Băsescu

Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune că social-democrații așteaptă o explicație din partea liberalilor cu privire  posibila demisie a Marianei Câmpeanu din funcția de ministru al Muncii. Ivan a adăugat că, la prima vedere, pare că Antonescu încearcă îndepărtarea unui ministru liberal doar pentru că președintele Băsescu a cerut acest lucru.

Un ministru pleacă din Guvern fie pentru că "nu-și face bine treaba, și nu este cazul d-nei Mariana Câmpeanu, fie a făcut o ilegalitate și are o problemă atât de garvă de imagine încât afectează imaginea PNL și USL. Este decizia PNL, noi nu o putem comenta. Retragerea unui minsitru fără niciun motiv aparent sau fără o explicație creează o instabilitate în rândul tuturor miniștrilor. Noi suntem solidari cu absolut orice ministru", a declarat Ivan, joi, la Antena 3, după ce purtătorul de cuvânt al PNL a declarat că Antonescu i-a recomandat Marianei Câmpeanu să demisioneze.

"Percepția este că simplul atac al lui Băsescu la adresa unui ministru este suficient să-și piardă scaunul", a mai spus Ivan.

Președintele Traian Băsescu a cerut demisia, miercuri seară, ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, în urma dezvăluirilor potrivit cărora liberala i-a facilitat soțului său obținerea unei pensii pentru gradul I de invaliditate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel