it PSD, strategie. SRS: De aici disperarea lui Iohannis și circul lui Cioloș | DCNews

PSD, strategie. SRS: De aici disperarea lui Iohannis și circul lui Cioloș

Vlad Manolache / 03 noi 2018 / 16:45 | Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sorin Roșca Stănescu a vorbit, sâmbătă, la Antena 3, despre ce pregătește Partidul Social Democrat pentru următoarea perioadă.

Sorin Roșca Stănescu susține că discuțiile despre excluderi în PSD, lansate în spațiul public, au fost doar pentru a "se pune batista pe țambal". Mai mult, jurnalistul atrage atenția asupra modului în care trebuie să fie făcută remanierea anunțată.

"Nu vor fi excluderi"

"Foarte pe scurt, despre excluderi se vorbește în PSD doar pentru a se pune batista pe țambal. Nu vor fi excluderi. În ceea ce privește remanierea, ea este necesară, este indispensabilă, este obligtorie, ea va avea loc și ar trebui să fie o remaniere cât mai profundă. Și va trebui ca la capătul acestei operațiuni de remaniere și de numire a unor alți membrii de cabinete să avem un Guvern în stare să facă față provocării impuse de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. (...) De aici și disperarea afișată de Iohannis și circul pe care îl face Cioloș legat de dărâmarea în următoarea lună a Guvernului Dăncilă. Evident, Guvernul Dăncilă va rămâne în continuare, va fi remaniat, ideea este dacă va fi sau nu remaniat în sensul corespunzător. Nu aș dori să mă refer la persoanele care trebuie să plece din Guvern, dar aș dori să enumăr persoane care nu trebuie să plece din acest Guvern și în fruntea acestor persoane, după opinia mea, este domnul Tudorel Toader, urmează domnul Fifor, ministrul Muncii, ministrul Agriculturii, deci oameni care au dovedit că sunt performanți și care știu să negocieze", a declarat Sorin Roșca Stănescu. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24