PSD - SPP, scandal. Orban: Petardă care o să pocnească

Ludovic Orban a vorbit la Realitatea TV despre scandalul dintre PSD și SPP. 

Liderul PNL a caracterizat scandalul ca fiind o ”petardă” pe care a comparat-o cu gaura din buget de 10 miliarde pe care PSD a precizat că a găsit-o sau cu OUG 14.

Totodată, Ludovic Orban a mai transmis că trebuie urmărit acest conflict cu mare atenție. Asta deoarece, consideră Orban, PSD poate să vină cu o ”lovitură în altă parte”.

„Este o petardă. Vă aduceți aminte, anul trecut, a existat petarda cu gaura în buget de 10 miliarde. Nici nu există raport. Până și Viorel Ștefan care era ministrul finanțelor a recunoscut că într-un fel că nu e nicio gaură de 10 miliarde în buget, dar a urmat ordonanța 13.

[citeste si]

Trebuie să urmărim cu mare atenție ca din această petardă, de fapt, să nu facă gălăgie într-un loc ca să vină cu o lovitură în altă parte. În rest, povești de adormit copiii. Eu m-am săsturat de victimizare ieftină care din păcate e preluată de alții. Nu au dat o dovadă concretă, nu au nimic în spate pentru o asemenea susținere. Eu îmi pun întrebarea, au ceva de ascus oamenii aceștia?”, a precizat Ludovic Orban la Realitatea TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel