PSD şi UNPR au semnat protocolul de alianţă electorală

PSD şi UNPR au semnat joi un protocol de alianţă electorală pentru alegerile locale din Bucureşti. 

Documentul, semnat de preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi liderul UNPR, Valeriu Steriu, precede constituirea unei alianţe electorale pentru Bucureşti în vederea pregătirii alegerilor locale. 

Cei doi lideri au promis că vor milita, prin colaborarea dintre cele două formaţiuni, pentru ca bucureştenii să beneficieze de o serie de proiecte, precum mai multe spaţii verzi sau colaborări în domeniile sănătate, educaţie, cultură.

'Capitala suferă, are de zece ori mai puţin spaţiu verde pe cap de locuitor decât capitalele europene. (...) Voi milita, ca primar, ca drepturile de proprietate ale Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, aflate acum la Ministerul Culturii, să fie transferate la Primăria Capitalei şi apoi la primăriile de sector, pentru ca acesta să poate fi reconstruit, reparat şi redat circulaţiei', a subliniat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei.

[citeste si]

Valeriu Steriu a subliniat, la rândul său, că protocolul semnat joi reprezintă un început de relansare a alianţei dintre cele două partide, începută în urmă cu patru ani. 'Iată că stânga se uneşte pentru ca Bucureştiul să aibă proiecte. (...) Sunt convins că împreună putem obţine cele saşe sectoare şi Capitala. UNPR va contribui semnificativ în acest proiect pentru a avea un rezultat foarte bun în alegerile locale', a adăugat liderul UNPR.

Protocolul prevede susţinerea de către UNPR a candidaţilor PSD la primăriile de sector şi la Primăria Capitalei, precum şi liste comune ale celor două formaţiuni pentru celelalte funcţii (consilier, etc). Ceremonia de semnare a protocolului a avut loc în parcul Bazilescu din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel