PSD Sector 5, atac devastator la adresa PNL-Vanghelie

PSD Sector 5 este într-un adevărat război cu Marian Vanghelie după ce fostul primar al Sectorului 5 l-a atacat pe Cristian Rizea, care va candida pentru Primăria Sectorului 5. 

"Consiliul Local al sectorului 5 a refuzat, din nou, să se constituie parte civilă în dosarul primarului suspendat, Marian Vanghelie, pentru recuperarea prejudiciului, in valoare de peste 90 milioane euro, de care este acuzat de DNA că l-a adus cetățenilor sectorului. În Consiliul Local al Sectorului 5 exista o coaliție, formată de 15 ani, între PNL și grupul lui Marian Vanghelie, iar primarul interimar, Dan Croitoru (PNL), este omul de casă al lui Marian Vanghelie", transmite PSD Sector 5.

PNL-Vanghelie, aceeași mizerie! 

Sursa citată adaugă: "Această monstruoasă alianță se află în spatele tuturor afacerilor murdare din Primărie. PNL-Vanghelie, aceeași mizerie! De anul trecut, PSD Sector 5 strânge semnături de la cetățenii sectorului pentru a convinge Consiliul Local să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului. Însă, Gruparea PNL-Vanghelie refuză! Își acoperă furtișagurile și tunurile pe care le pun la cale chiar în aceste zile și pe care le vom dezvălui zilele viitoare. PSD Sector 5 nu va renunța la lupta sa în favoarea cetățenilor. Ca și anul trecut vom organiza demonstrații la Primăria Sectorului 5. Consiliul Local sector 5 trebuie să se constituie parte civilă în dosarul lui Marian Vanghelie. Nu în ultimul rând, cerem oficial încă o dată ca bugetul Primăriei să fie făcut public. Acesta este ținut la secret în ciuda deciziilor definitive ale justiției pentru a permite grupării Vanghelie-PNL să fure în continuare! PSD sector 5 va opri mafia Vanghelie-PNL!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel