Urmărește emisiunea live


PSD: ”Revoluție” fiscală, amânare. Codrin Ștefănescu: Tudose să-și asume iritarea asta

CODRIN ȘTEFĂNESCU
CODRIN ȘTEFĂNESCU

Codrin Ștefănescu a comentat amânarea ședinței de Guvern și discutarea măsurilor fiscale ale PSD.

”Discuțiile au avut loc vineri, sâmbătă și duminică, cu foarte mulți factori implicați (...) Am avut întâlniri pe zona sindicală și patronală. S-a stabilit că în momentul în momentul în care avem draftul discutat și negociat, să îl prezentăm. Ar fi trebuit să aibă loc o ședință comună a grupurilor parlamentare unde să vină și miniștrii să prezinte forma finală, dar s-a amânat”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

El a precizat că motivul este hotărârea variantei de lucru abordată, spunând că ”oprim puțin, reîncepem negocierile până cânt toată lumea este lămurită pe ce variantă de lucru mergem” pentru a evita vreo greșeală.

Întrebat de ce Tudose este puțin ”iritat” și nu a vrut să declare prea multe, anunțând o ședință miercuri, dar una normală, Codrin Ștefănescu a spus:

”Căutăm cea mai bună soluție. E normal că Tudose este iritat. Trebuie să-și asume iritarea asta. Noi am tot povestit în timpul ședințelor sau în BPN-ul PSD, în felul următor: ”Tudose ești premier. Ministrul Finanțelor și alți miniștri importanți nu ies în presă să facă declarații într-un fel și la prânz modificări. Totul se calculează în comisiile ministeriale, îți prezintă punctul de vedere ca ministru și tu îl prezinți Coaliției”. (...) Dacă ies tot felul de personaje diferite cu dublă declarație, mai ai acolo și o echipă care dă pe surse tot felul de documente care sunt încă în analiză și dezbatere în interior, normal că avem o problemă de comunicare. Atunci am închis subiectul în felul următor: până nu este totul gata și draftul aprobat de toate părțile, amânăm o zi, două, trei, nu este niciun fel de problemă”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Totodată, liderul PSD a dat asigurări că bugetul nu va fi afectat de această amânare iar cel târziu în decembrie bugetul va fi aprobat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel