PSD reacționează la ipoteza fuziunii PNL-PDL: Sunt revoltat

Președintele TSD, Mihai Sturzu, este "revoltat" de scenariul lansat de senatorul liberal, Teodor Atanasiu, care dorește ca după alegerile europarlamentare PNL și PDL să fuzioneze. Deputatul PSD consideră că acesta este adevăratul motiv pentru care liderul PNL, Crin Antonescu, a decis ruperea USL.

"Crin Antonescu a decis să rupă USL, invocând tot felul de pretexte, crezând că va reuși să îi păcălească pe români. Sondajele ne spun că planul său a eșuat. Acum, domnul Atanasiu ne spune cu subiect și predicat de ce PNL a renunțat la USL: pentru a se uni cu PDL. Simplul gând că PNL ar putea fuziona cu cei care au distrus România este o lovitură grea dată românilor. În 2012, românii au votat USL ca să scape de PDL și Traian Băsescu, nu ca să îi readucă la putere", a declarat Mihai Sturzu, citat de Agerpres.

Președintele TSD și-a exprimat speranța că restul liberalilor, membrii simpli din partid, "nu sunt de acord cu o astfel de mișcare și își doresc, așa cum o face PSD, ca după alegerile pentru Parlamentul European, USL să se reunească".

Vezi și: Un lider PNL vrea fuziune cu PDL. Ce spune Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel