PSD, reacție dură pentru PNL-PDL: O alianță a DISPERĂRII. E ca la nuntă

Crin Antonescu/ Vasile Blaga
Crin Antonescu/ Vasile Blaga

Planul PNL şi PDL de a se alia este dur taxat de către social-democraţi. Ilie Sârbu este de părere că această alianţă este una “a disperării".

În opinia sa, "asistăm la o unificare, alianţă, nici nu ştim până la urmă cum va fi, a disperării, pentru că îl vedem pe Crin Antonescu căutând soluţii. Sigur, el vrea să rămână candidatul dreptei, nu mai ţine cont de Statut, de prevederi, de colegi, că decizii de genul ăsta nu le poate lua singur, ci Delegaţia Naţională poate face alianţe sau fuziuni, au spus-o colegii dânsului. De fapt, se semnează dispariţia Partidului Naţional Liberal de pe scena politică".

VEZI ȘI: Ilie Sârbu: Băsescu se apropie de demență

Ilie Sârbu crede că PNL şi PDL nu vor avea un candidat comun la Preşedinţie. "Daţi-mi voie să fiu sceptic, nu cred că va fi un candidat unic. De aici se vor degrada lucrurile. Entuziasmul ăsta e ca la nuntă, că tot vorbea domnul Crin Antonescu de căsătoria care nu se poate realiza. După aceea, când se pune la masa negocierilor, o să vadă că lucrurile sunt total altfel. Sunt orgolii mari. Mi se pare nedreptăţit şi domnul Predoiu, care a muncit, a stat în PDL şi acum să i se spună să stea deoparte, că vine Iohannis sau Crin Antonescu. Îi vedeţi făcând lucrul ăsta?", a declarat Ilie Sârbu pentru RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel