PSD război. Fota, după emisiunea de la Realitatea TV: Manipulare josnică!

Iulian Fota, linşaj mediatic după declarațiile legate de Eminescu: Unde am greșit?
Iulian Fota, linşaj mediatic după declarațiile legate de Eminescu: Unde am greșit?

Iulian Fota, directorul Colegiului Naţional de Informaţii (CNI), a spus că niciodată nu a declarat că "războiul se duce între noi și PSD".

"Am urmarit din nou emisiunea Jocuri de putere, de marti seara, dezbatere postata pe pagina de net a Realitatea TV. Nu am gasit o afirmatie clara, transanta de genul si acum citez de pe pagina FB a domnului Alfred Vasilescu - "Ofiterul SRI Iulian Fota, fost consilier prezidential la Cotroceni,in prezent Director al Colegiului National de Informatii,pe fondul unui ego exacerbat si al entuziasmului din studio, a afirmat ca RAZBOIUL SE DUCE INTRE PSD SI NOI". Literele mari ii apartin domnului Vasilescu. Citeva rinduri mai jos, in aceeasi postare de pe FB, acelas domn sustine ca eu as fi spus ca "razboiul se duce intre PSD si tara".

Avem aici mai multe minciuni si o josnica manipulare. De departe cea mai mare minciuna este cea cu "ofiterul SRI Fota", aspect clarificat astazi de domnul presedinte Adrian Tutuianu. In cadrul SRI sunt angajat ca civil, pe o functie civila, personal contractual. Deci nu sunt ofiter de informatii!!!!

Mai mult decit atit, la emisiunea respectiva am fost invitat in calitate de expert, de om cu experienta pe un anumit domeniu si nu in calitate de director al CNI. Niciodata, la vreo emisiune tv nu am pretins a vorbi in numele SRI sau al Colegiului National de Informatii. Toate exprimarile mele publice au fost si vor fi facute in nume personal.

Dincolo de minciuna avem si manipularea spuselor mele. Este foarte usor sa fie urmarita emisiunea pentru a se vedea ce am spus, pentru a se vedea ca nu am contrapus PSD-ul SRI-ului, vorbind in acest context despre razboi.

Este adevarat ca in timpul emisiunii m-am referit la PSD, atunci cind am spus ca ar trebui ca PSD sa nu infrineze trenul europenizarii Romaniei, un lucru pe care-l cred cu tarie. Cred ca ar fi in interesul PSD-ului sa accelereze procesul de europenizare a tarii asta fiind bineinteles si in avantajul nostru al tuturor.

Nu in ultimul rind poate este interesanta si maniera in care a fost "rostogolita" stirea, "facatura" fiind usor de inteles acum. Un prim obiectiv al manipularii a fost acela al "construirii" unei dovezi, din care sa reiasa inca o data implicarea SRI-ului in organizarea demonstratiilor din strada. Nu in ultimul rind, cei care s-au pretat la asa ceva sunt niste "prieteni" mai vechi, dintre rezervistii care ma considera "tradator de tara". Lucru pe care nu-l pot nega. Sunt si eu vinovat de aderarea Romaniei la NATO si UE", a transmis Iulian Fota.

[citeste si]

Deputatul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei de control asupra activităţii SRI, a afirmat joi că Iulian Fota, directorul Colegiului Naţional de Informaţii (CNI), ar trebui să se abţină în a exprima în public puncte de vedere de tip politic', pentru a nu genera suspiciuni privind activitatea Serviciului Român de Informaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel