Urmărește emisiunea live


PSD rămâne fără un deputat la alegerile parlamentare

Deputatul PSD Vlad Cosma, vizat în două dosare de corupţie, dintre care unul se află în instanţă, nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, a anunţat, joi, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, care a arătat şi că pe listă nu se vor afla persoane care pot afecta imaginea partidului, PSD dorind să aibă 'liste curate'. 

Toader a spus, într-o conferinţă de presă, că organizaţia judeţeană a trimis la Bucureşti o listă cu 20 de propuneri pentru alegerile parlamentare, lista fiind întocmită în ordine alfabetică, ordinea eligibilităţii urmând a fi stabilită de Comitetul Executiv Judeţean. În context, liderul PSD Prahova a arătat că pe listă nu se vor afla persoane care au probleme de imagine, partidul dorindu-şi să aibă 'liste curate'.

'Ne dorim ca pe aceste liste, neluând în calcul ordinea, să nu existe oameni cu probleme de imagine în rândul potenţialilor candidaţi. Din acest motiv, am avut mai multe discuţii interne, ne dorim să avem o reprezentativitate bună din rândul organizaţiei de femei, organizaţiei de tineret (...). Oricine ar putea aduce prejudicii de imagine partidului nu va fi pe listă. (...) Ne dorim să avem nişte liste curate', a afirmat Toader, răspunzând unor întrebări, precizează Agerpres.

Întrebat dacă deputatul Vlad Cosma, trimis în judecată într-un dosar de corupţie, şi urmărit penal în dosarul 'Herţanu', instrumentat de DNA Ploieşti, se regăseşte printre propunerile trimise la Bucureşti, şeful PSD Prahova a spus că parlamentarul a fost propus de colegii săi să candideze, însă a decis să nu intre în cursa electorală. 'A fost o propunere din partea organizaţiei de la municipiu, din partea câtorva colegi, dânsul a revenit şi a spus că nu îţi doreşte să candideze la aceste alegeri. Este decizia domniei sale, nici măcar nu a mai fost luat în discuţie cu conducerea naţională. Nu şi-a depus CV-ul', a explicat Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel