PSD propune AMNISTIE FISCALĂ. Fifor: Oricum vindeau pielea ursului din pădure

Senatorul PSD, Mihai Fifor, susține că PSD ar urma să propună amistie fiscală pentru amenzile aplicate în perioada stării de urgență. 

Mihai Fifor s-a arătat indignat în direct la România TV de amenzile aplicate până acum de perioada stării de urgență și de declarațiile Guvernului cu privire la modul în care vor fi folosiți acești bani. 

”Guvernul vindea oricum pielea ursului din pădure pentru că banii ăștia din amenzi mai trebuiau și încasați. Deja și-au făcut planurile pe sume pe care nu le aveau încasate pentru că din multitudinea asta de mega amenzi foarte puține probabil că fuseseră deja plătite. Să fim serioși, știm cu toții cum se constituie bugetul statului și ca să poți să aloci fonduri e nevoie de rectificare. Nu scrie niciunde că banii ăștia care au intrat la bugetul statului din amenzi ajung la sănătate. Sunt povești frumoase care nu vin decât să acopere toată starea aceasta care s-a creat în rândul populației. Nu zice nimeni că legea nu trebuie respectată... dar până la abuz iată că nu este decât un singur pas”, a declarat Mihai Fifor.

Amnistie fiscală asupra acestor amenzi

În cadrul intervenției televizate, Mihai Fifor a confirmat că va fi propusă amnistia fiscală în cazul acestor amenzi, iar legea va fi votată în Parlament. 

”Legea trebuie propusă și o vom propune. Asta este absolut clar”, a declarat Mihai Fifor.

De altfel, și Victor Ponta a susținut că a discutat și cu alți lideri politici pentru adoptarea în Parlament a unei legi care să anuleze amenzile aplicate în perioada stării de urgență.  

VEZI ȘI: Amenzi neconstituționale. Ponta: Guvernul Orban, din incompetență, și-a bătut joc de români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel