PSD, PNL şi PDL, în vizorul Fiscului. Ce datorii au partidele

SECHESTRU DNA - DOSAR SORIN BLEJNAR
SECHESTRU DNA - DOSAR SORIN BLEJNAR

Fiscul a demarat o acţiune de amploare care vizează datoriile principalelor partide din România. Agenţii ANAF au constatat datorii neplătite la mai multe filiale ale PDL, PNL sau PSD. Principalele datorii ale partidelor provin din impozitul pe venit, iar din luna iunie Fiscul a început executarea silită.

ANAF a constatat datorii la filiala PDL Cluj, care are datorii la bugetul de stat de 450 de lei. Aceşti bani reprezintă impozitul datorat pentru veniturile din salarii. Nici filiala PDL din Călăraşi nu stă prea bine. Aici se înregistrează datorii privind impozitul pe venituri din salarii de 554 de lei. Un alt caz este al filialei Partidului Liberal Democrat, filiala Timiş, care figurează în evidenţele ANAF cu 145 de lei, reprezentând de asemenea impozit pe venituri din salarii.

PNL a înregistrează restanţe de 79 de lei reprezentând dobânzi şi penalităţi, din totalul de 156 de lei pe care partidul l-a anunţat ca "obligaţii asumate de contribuabili prin declaraţii depuse la organul fiscal". Filiala PSD din Botoşani, figurează cu datorii neachitate de 72 de lei, reprezentând impozitul pe venituri din salarii.

Cea mai mare sumă datorată statului o înregistrază Partidul Socialist Român, respectiv 5.000 de lei, reprezentând impozite şi taxe inclusiv dobânzi şi penalităţi de orice fel. Filiala PRM Hunedoara are datorii de 1.066 de lei, iar filiala PRM din Mehedinţi are restanţe de 485 de lei. Şi filiala UNPR din Prahova mai are de achitat restanţe de 286 de lei, impozite pe venituri din salarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel