PSD nu susține moțiunea de cenzură. Răspunsul lui Liviu Dragnea la o întrebare grea

Liviu Dragnea a anunțat, luni, că PSD a luat o decizie în ceea ce privește moțiunea de cenzură. 

Liviu Dragnea a declarat că "s-a discutat despre moțiunea de cenzură care va fi depusă de PNL. Comitetul Executiv al PSD a votat pentru respingerea moțiunii de cenzură și susținerea în continuare a Guvernului. N-am discutat la Comitetul Executiv detaliile, am luat o decizie politică importantă și anume PSD nu susține moțiunea de cenzură pe care o va depune PNL, susține în continuare Guvernul. Nu s-a discutat de condiții sau necondiții, s-a discutat despre susținerea sau nu a moțiunii de cenzură". 

Președintele interimar al PSD spus că "situația nedorită" din PSD rămâne, "nu putem să ștergem această situație". A adăugat că "justiția își urmeaza cursul. Nimeni de la PSD nu interferează în justiție". 

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă este normal să vorbească despre schimbare, principiile din PSD și să susțină un Guvern condus de un premier care are probleme în justiție. Președintele interimar al PSD a răspuns: "O să răspund și la asta. Chiar iau în serios întrebarea dumneavoastră. Trebuie să cântărim foarte bine dorința de a rămâne la guvernare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel