PSD nu mai are candidat la Cluj. Dragnea, dezamăgit de liderul clujean

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că decizia în cazul Aureliei Cristea de a nu mai fi candidatul partidului la Primăria municipiului Cluj-Napoca aparţine organizaţiei judeţene şi s-a arătat dezamăgit de faptul că preşedintele filialei, Remus Lăpuşan, nu şi-a asumat răspunderea.

'La Cluj, în primul rând, eu sunt dezamăgit de preşedintele organizaţiei, Remus Lăpuşan, care a venit la mine la Bucureşti acum o lună, spunându-mi că ei urmăresc să identifice un candidat independent pe care să-l susţină şi m-a întrebat ce părere am şi răspunsul meu a fost foarte simplu, aşa cum am făcut în majoritatea cazurilor: 'decizia este a voastră şi responsabilitatea este a voastră'.

Nu ştiu ce ar fi făcut, dacă ar fi fost bună sau nu Aurelia Cristea, numai că decizia a fost a organizaţiei. Orice decizie pe care am luat-o, o iau sau o voi lua mi-o voi asuma cu toată bărbăţia şi cu toată tăria', a precizat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Cât priveşte situaţia de la Braşov, el a spus că BPN va lua o decizie simplă - aceea de a se păstra vechile candidaturi.

[citeste si]

'În ceea ce priveşte Braşovul, după demisia domnului preşedinte Constantin Niţă, a venit la mine la sediul central o echipă în frunte cu preşedintele interimar desemnat de comitetul executiv de acolo, propunându-mi o nouă construcţie. Eu le-am pus o singură condiţie, ca această nouă construcţie să aibă susţinerea organizaţiei judeţene. Ei mi-au garantat că au această susţinere. S-au dus în Braşov şi s-a dovedit că CEx judeţean nu a susţinut noua construcţie, incluzând noi candidaţi.

Biroul Permanent Judeţean nu a susţinut noua construcţie şi atunci eu am luat decizia să mai încercăm şi la organizaţia municipală a PSD-ului, care e motorul principal pentru candidatura la municipiul Braşov. Nici acolo nu a fost o susţinere pentru noua construcţie. În acest sens, decizia BPN-ului va fi foarte simplă - se păstrează vechile candidaturi. Cu dezamăgirea că oamenii care au luat decizia nu şi-au asumat răspunderea', a afirmat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel