PSD Mureș a votat susținerea lui Grindeanu și Dragnea

Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu
Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu

Secretarul executiv al PSD Mureș, Dragoș Bardoși, a declarat joi, pentru Agerpres, că în cadrul ședinței Comitetului Executiv al organizației județene au fost adoptat, în unanimitate, două rezoluții cu privire la susținerea Guvernului Grindeanu și la susținerea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit lui Bardoși, cele două rezoluții au fost votate cu unanimitate de voturi, președinții organizațiilor locale, parlamentarii, consilierii județeni și conducerea organizației județene considerând că liderul PSD, Liviu Dragnea, a condus exemplar cele două campanii electorale din 2016, iar Guvernul condus de Sorin Grindeanu a respectat calendarul propus.

'Rezoluțiile au fost adoptate cu unanimitate de voturi, o susținere fără rezerve. Având în vedere cele două campanii electorale conduse de către președintele Liviu Dragnea, din 2016, precum și programul de guvernare, am adoptat aceste rezoluții pentru continuarea implementării programului de guvernare. Iar față de Guvernul condus de Sorin Grindeanu, din punctul nostru de vedere a respectat până acum calendarul propus, astfel că mai mult de 30 de măsuri propuse pentru trimestrul I au fost deja adoptate', a arătat Dragoș Bardoși.

Acesta a precizat că în paralel, PSD Mureș a început adunarea de semnături din teritoriu pentru susținerea Guvernului Grindeanu, care vor fi înaintate până în data de 21 februarie.

'Suntem încă în perioada unei campanii de strângere de semnături pentru susținerea Guvernului Grindeanu, pe care, până în 21 februarie, le vom preda la sediul central al PSD. Trebuie să adunăm 30.000 de semnături din județul Mureș', a precizat acesta.

În privința unor eventuale tensiuni în rândul social-democraților, Dragoș Bardoși consideră că acestea ar fi zvonuri nefondate.

'Întotdeauna cei din afara partidului încearcă să creeze o atmosferă care să inducă zâzanie în partid, dar nu e cazul, pentru că după un an electoral deosebit de bun, a venit momentul să punem în aplicare ceea ce am promis românilor', a mai arătat secretarul executiv al PSD Mureș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel