PSD, moțiune împotriva lui Vela. Gorghiu: Niște populiști lipsiți de credibilitate. E nevoie de mult tupeu!

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela

Alina Gorghiu a vorbit despre moțiunea PSD împotriva ministrului Marcel Vela, care se va dezbate astăzi.

"Astăzi se dezbate moțiunea-ghiveci depusă de PSD împotriva ministrului Vela! Fix cu un an în urmă, PSD pornea pe drumul celei mai mari decăderi în istoria sa, odată cu alegerile pentru europarlamentare și Referendumul pentru justiție, inițiat de Președintele Iohannis. Nici astăzi, situația sa nu este roz.

Și nici nu are cum să crească în opțiunile electoratului, atât timp cât cei care se află la conducerea partidului sunt niște populiști lipsiți de credibilitate, cu o istorie politică îndoielnică, fără cultura dialogului și, în general, fără înțelegerea unui lucru elementar: Parlamentul și pârghiile parlamentare nu sunt la mișto, nu le folosești doar ca să arunci cu noroi sau ca să păcălești. Iar moțiunea de astăzi este cel mai elocvent exemplu", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Jigniri nejustificate la adresa ministrului"

"Câteva pagini, dar care nu transmit nimic. Jigniri nejustificate la adresa ministrului și cam atât. E nevoie de mult tupeu ca să arunci acuzații nefondate și ar fi un efort inutil să aduci contraargumente la ceea ce a invocat PSD. Statisticile nu mint, efectele măsurilor luate de ministrul Vela, de întreg Guvernul au fost foarte bune și în interesul cetățenilor.

Moțiunea împotriva ministrului Vela este fix ca celelalte de până acum: o șicană pentru miniștrii care chiar își îndeplinesc atribuțiile și un război politic cu PNL. Nimic în plus pentru români și pentru siguranța și sănătatea lor.

Doar același PSD cu aceleași vechi îndeletniciri: aruncatul cu minciuni pentru că nu are ce critici pertinente și justificate să aducă și inducerea în eroare a românilor. Un PSD care vrea cu tot dinadinsul să convingă că reformarea sa rămâne doar o lozincă bună în declarații, nu și în fapte", a mai scris liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel