PSD, miting la Galați. Primele imagini. Zeci de mii de oameni sosesc

PSD miting Iasi
PSD miting Iasi

Un nou miting PSD are loc, sâmbătă, la Galaţi. Social-democraţii se aşteaptă să participe zeci de mii de oameni.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă sunt prezenţi sâmbătă la mitingul organizat de social-democraţi în centrul municipiului Galaţi, în piaţa din faţa Casei de Cultură.

Cei doi au făcut o baie de mulţime printre participanţii la miting, în drum spre scena de pe care liderii formaţiunii şi candidaţii în alegerile europarlamentare susţin discursuri.

Potrivit liderului PSD Galaţi, Dan Nica, la miting ar fi prezenţi 30.000 de oameni, mulţi dintre ei venind din localităţi din judeţ sau din judeţele vecine.

La miting sunt prezenţi şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, deputatul Lia Olguţa Vasilescu, candidaţi de pe lista partidului pentru europarlamentare - Rovana Plumb, Carmen Avram, precum şi ministrul Eugen Teodorovici.

Iată primele fotografii de la mitingul de la Galaţi:

(oar_w460)

 (oar_w460)

Un miting de amploare a avut loc şi vineri, la Iaşi. Premierul Dăncilă nu a putut participa deoarece s-a aflat la Arad.

Întrebată de jurnalişti de ce nu a fost prezentă alături de conducerea PSD la mitingul de la Iaşi, Viorica Dăncilă a răspuns: "Pentru că am încercat să acoperim mai multe judeţe din ţară şi atunci o parte au mers la mitingul de la Iaşi, o parte am venit în judeţele din altă zonă a ţării, tocmai pentru a încerca să avem o acoperire cât mai mare. Timpul nu este în favoarea noastră şi de aceea încercăm să ajungem în toate judeţele ţării, nu numai noi aici, avem şi alţi miniştri care sunt în alte judeţe, de aici vom pleca şi noi în alte judeţe, astfel încât să putem să luăm contact cu oamenii, să vorbim cu cetăţenii şi să vedem ce îşi doresc de acum încolo şi care este opinia lor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel