PSD, mesaj pentru Cătălin Predoiu: Conform procurorilor DNA...

PSD îi solicită lui Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PNL și premierul desemnat al liberalilor, demisia din funcțiile politice deținute în partid, precum și asumarea participării într-o campanie finanțată din corupție. "Conform procurorilor DNA, există suspiciuni că respectiva campanie electorală a fost finanțată din mită", precizează PSD.

PSD: Predoiu să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție și să demisioneze"Cătălin Predoiu trebuie să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție. Astăzi, fostul parlamentar PNL și consilier prezidențial, George Scutaru, a intrat în atenția procurorilor anticorupție pentru modul în care a finanțat campania din Buzău, în anul 2008. Conform procurorilor DNA, există suspiciuni că respectiva campanie electorală a fost finanțată din mită. PSD reamintește că unul dintre candidații PNL la Buzău, în 2008, a fost nimeni altul decât Cătălin Predoiu, cel care deține astăzi funcția de prim-vicepreședinte al PNL. PSD solicită acestuia demisia din funcția politică deținută și asumarea participării la o campanie electorală finanțată din corupție. De asemenea, PSD îi solicită acestuia să răspundă pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorală", se arată într-un comunicat al PSD, potrivit Agerpres.

Cătălin Predoiu, despre înlăturarea Guvernului Ponta: Dacă lucrăm pragmatic...

Fostul consilier prezidențial George Scutaru este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani. Procurorii DNA l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 3 aprilie.

Potrivit unui comunicat al DNA spune că fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristinel Bîgiu (aflat în arest preventiv, denunțător în acest caz), i-a dat în 2008 lui Scutaru 170.000 de euro, pe care fostul deputat PNL i-a primit chiar dacă știa că provin din mită. Procurorii susțin că Scutaru a încercat să ascundă proveniența banilor prin încheierea unor contracte de publicitate, suma fiind folosită în campania electorală din 2008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel