PSD, mesaj: Este pentru prima dată. Au mințit!

PSD
PSD

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a transmis un mesaj din partea partidului.

PES s-a reunit sâmbătă la Sibiu în Adunarea Generală a Socialiştilor Europeni din România. Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif şi cei doi candidaţi sibieni la alegerile europarlamentare, Mihai Macaveiu şi Alexandru Popa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, alături de preşedintele-coordonator PES România, Victor Negrescu, au discutat despre obiectivele viitorilor europarlamentari social-democraţi în ceea ce priveşte poziţionarea României pe o treaptă cât mai înaltă în rândul statelor membre.

"PSD va câştiga alegerile europarlamentare"

"Sibiul trebuie să fie un punct pe harta Europei. PSD va câştiga alegerile europarlamentare şi va spune la Bruxelles 'România merita mai mult", a spus Bogdan Trif.

Sibienii care au trecut ieri prin Piaţa Mare au fost încântaţi să afle despre Petiţia "Pentru o Cetăţenie Europeană. Românii, cetăţeni europeni cu drepturi depline", un demers al PES România prin care se doreşte ca interesele românilor, oportunităţile şi şansele la dezvoltare să fie egale cu ale tuturor europenilor.

Vezi și: Kovesi, procuror european. Consiliul European, anunț înainte de negocieri

"Au minţit şi au dezinformat parlamentarii europeni"

Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, candidatul PSD la europarlamentare, Victor Negrescu, şi candidaţii sibieni, Mihai Macaveiu şi Alexandru Popa au făcut echipă pentru a le spune oamenilor din Sibiu despre iniţiativa socialiştilor europeni din România, o iniţiativă pe care sibienii au primit-o cu braţele deschise.

"Este pentru prima dată când PSD are candidaţi din Sibiu la alegerile europarlamentare, iar acest lucru demonstrează că noua structură a PSD Sibiu funcţionează din ce în ce mai bine. E timpul ca sibienii să ne cunoască pe noi, cei pro-europeni, social democraţii care promovează România în Parlamentul European şi nu o denigrează aşa cum au facut liberalii, care au minţit şi au dezinformat parlamentarii europeni doar pentru a servi intereselor lui Iohannis. O Românie care merită mai mult este o Românie care merită în acelaşi timp să fie reprezentată de oameni care îşi iubesc ţara, oneşti, puternici şi capabili să lupte pentru interesele românilor', a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan TRIF.

Vezi și: Klaus Iohannis, la biserică. Cu cine a fost surprins președintele - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel