PSD, liste comune cu ALDE la parlamentare. Dăncilă: Am vrut

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat că a vrut un acord prin care să meargă pe liste comune cu ALDE la alegerile parlamentare de anul viitor din dorința de a nu rupe alianța. Aceasta a relatat că s-a "izbit de un zid", neavând un dialog în acest sens.

"Am avut discuții ca ALDE să rămână la guvernare. Nu cred că discuția unei restructurări sau o guvernare care merge din inerție, la care ești parte, a fost motivul. Ne criticăm în interior și ne laudă alții din afara granițelor țării. Trebuie să le spun în premieră, am vrut un acord în care să oferim ALDE locuri la alegerile parlamentare, să mergem pe liste comune, tot în dorința de a nu rupe o alianță și de a fi de bună credință. M-am izbit de un zid. Nu am avut un dialog în acest sens. Condiția «plec eu pleci și tu» nu mi se pare o condiție serioasă", a declarat premierul Viorica Dăncilă, vineri, la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Social Democrate.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că i-a propus premierului Viorica Dăncilă, luni dimineața, înainte de a anunța oficial retragerea de la guvernare a ALDE, să plece împreună de la Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel