PSD, listă europarlamentare. Vicol: ''Îmi exprim dezamăgirea doar de doamna Țapardel''

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Laura Vicol a discutat, în direct, la România TV, lista candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare, votată în ședința de luni a Comitetului Executiv Național.

Laura Vicol se declară nemulțumită de faptul că europarlamentarul Claudia Țapardel nu se mai află pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în 26 mai.

Nu pot să comentez cu privire la numele aflate pe listă. Pot să îmi exprim dezamăgirea doar de doamna Țapardel, care a făcut cinste României și a avut o activitate impresionantă în cadrul Parlamentului European și nu a fost numită. Oameni ca domnul Diaconu sunt mai rar. Nu putem să facem altceva decât să sperăm că oamenii care au fost aleși să ne reprezinte țara acolo, vor face în așa fel încât să ne repună țara la locul ce i se cuvine. România a fost și este călcată în picioare de reprezentanți români în Parlamentul European. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla, a spus avocata Laura Vicol, actual președinte PRU București și președinte a organizației de femei PRU, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Lista candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare este deschisă de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram și Claudiu Manda. 

Vezi AICI lista completă a candidațilorPSD, listă europarlamentare 2019 - oficial. Dragnea, primele declarații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel