PSD-istul care bagă GROAZA în protestatari, decorat de Iohannis

Cătălin Rădulescu este deputatul PSD care bagă groaza în protestatari.

A spus că, la nevoie, dacă mai vrea cineva să schimbe statul pentru care el a luptat, va ieși cu pușca fără doar și poate.

"Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? (...) Ce să facă? Să stea ca proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familie? Probabil că sunt unii care nu au nimic de făcut", a zis deputatul PSD pentru Adevărul.

Interesant este că social-democratul a fost decordat de președintele Klaus Iohannis care i-a oferit titlul de"Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant".

Marele revoluționar, Cătălin Rădulescu nu este la prima declarație controversată, are un adevărat istoric în acest sens. Prin mesaje private pe Facebook, deputatul jignnea ca la ușa cortului un tânăr care îi scrisese un mesaj de bun simț. Ce i-a transmis Cătălin Rădulescu nu poate fi reprodus.

În ianuarie, deputatul PSD spunea că oamenilor care au ieşit în stradă să protesteze împotriva OUG 13 ar trebui să li se explice că nu au motiv să iasă în stradă.

"Nu ştiu care sunt ăia (politicenii care vor beneficia de ordonanţă - n.r.). Domnul prim-ministru a spus că nicio faptă de corupţie nu se graţiază prin ordonanţă. Aşa că nu ştiu cine ar putea să beneficieze. În plus, cei care sunt condamnaţi cu suspendare nu beneficiază de graţiere. Adică hai să înţelegem termenii, pentru că dacă vorbim aşa, ca să ne aflăm în treabă, sigur că n-o să ne înţelegem niciodată. Deci faptul că ies nişte tineri în stradă, ar trebui să li se explice că n-au de ce să iasă, pentru că prin această graţiere cel puţin o să iasă probabil hoţi sau, eu ştiu, oameni care au făcut chestiuni minore. Nicio faptă de corupţie nu este graţiată prin această ordonanţă. Citiţi-o, că noi am citit-o foarte bine. Şi noi am aflat de ea ieri. Niciun fel de condamnare care este cu suspendare nu beneficiază de graţiere şi atunci nu este făcută pentru politicieni", spunea Rădulescu, la Palatul Parlamentului, pe data de 19 ianuarie.

După ce jurnaliştii i-au spus, la vremea respectivă, că în ordonanţă scrie că faptele cu suspendare sunt graţiate, deputatul PSD a susţinut că el ştie foarte bine că graţierea se aplică numai pentru condamnări cu executare şi că nu ştie ce scrie în ordonanţa privind graţierea pentru că nu a văzut-o, iar în grupul parlamentar al PSD nu a existat nicio discuţie cu privire la ea.

Atac la Iohannis

De altfel, social-democratul și-a argumentat ieșirea din sală în timpul discursului lui Klaus Iohannis, din Parlament, pe motiv că nu vrea să asculte un penal. Culmea este că deputatul PSD are o condamnare definitivă la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru dare de mită și efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția. În plus, numele său este legat de un scandal sexual despre care presa de scandal a relatat pe larg.

Rădulescu se dă victimă

Cătălin Rădulescu, în aprilie 2016, spunea că şi-a găsit maşina vandalizată într-o parcare din București, mai precis în geamul din stânga spate al autoturismului s-ar fi tras cu un pistol de peste 10 ori.

[citeste si]

"Este regretabil că într-un așa zis "stat de drept" am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii și vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoși din viața politică, ori în mod mafiot, clasic (așa cum mi se întâmplă mie acum), sunt amenințați telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în mașină pentru a fi intimidați.

Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie.

Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă", se plângea deputatul Cătălin Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel