PSD-ist, dat afară în direct, la RTV. "Le mulțumesc domnilor Grindeanu și Ponta"

Adrian Dobre a aflat în direct, la România TV, că a fost revocat din funcția de secretar de stat. Social-democratul se afla invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu.

"Tin sa "multumesc" domnului Sorin Grindeanu si domnului Victor Ponta pentru revocarea mea "in direct" din functia de secretar de stat! Asta demonstreaza slabiciune, disperare si imaturitate politica din partea lor.

Ma bucura sincer aceasta revocare pentru ca demonstreaza inca o data daca mai era cazul si fara echivoc ca nu sustin in nici o forma un guvern si un demnitar care a pierdut sprijinul politic al partidului care l-a propus, sustinut si propulsat!

Recunosc la modul cel mai onest ca am intentionat sa imi depun demisia inainte de sedinta de Cex a PSD impreuna cu toti colegii mei, data fiind calitatea mea de purtator de cuvant al PSD. Ca un mesaj politic foarte clar. Colegii mei in schimb m-au convins sa nu o fac spunand ca institutiile trebuie sa functioneze in continuare.
Iata ca domnii Grindeanu si Ponta au rezolvat aceasta problema! Perfect!

Multumesc tuturor din suflet pentru sutele de mesaje de sustinere si pentru toate gandurile bune si frumoase pe care le-am primit in ultimele ore! Mergem inainte!", a transmis Adrian Dobre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel