PSD - Iohannis. Băsescu: I-a pus la zid. Nu au mai mult de 20%

Traian Băsescu consideră că președintele Klaus Iohannis a câștigat bătălia cu PSD, ”pas cu pas”. El este de părere că în acest moment PSD este ”pus la zid” și prăbușit în sondaje.

”I-a jucat pe PSD-iști, aroganți ca întotdeauna. Până când câștigă ei sunt umili, apoi devin aroganți. L-au subestiamt pe Iohannis. Corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas, până când i-a pus cu spatele la zid.

Iohannis a jucat ireproșabil cartea punerii la colț a PSD-ului”, a spus Traian Băsescu la B1.

Întrebat de moderatorul Silviu Mănăstire care este motivul schimbării radicale a președintelui Klaus Iohannis față de prima jumătate a mandatului, Traian Băsescu consideră că ”probabil i-au venit niște sfătuitori mai buni”.

El a mai precizat că PSD a abuzat de votul covârșitor din 11 decembrie, iar în acest moment în sondaje social-democrații ”nu au mai mult de 20%”.

”Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar Iohannis a jucat ireproșabil pe mâna PSD, pe indiferanța lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% le ține și de cald. Azi nu au mai mult de 20% în niciun sondaj”.

În ceea ce privește discursul de mâine din Parlament al lui Klaus Iohannis, fostul președinte este convins că acesta ”merge să bifeze victoria”. Întrebat dacă ar fi precedat la fel, Traian Băsescu a răspuns categoric: ”bineinteles, și eu aș face la fel”.

Fostul președinte a taxat în termeni duri și poziția PNL pe care o consideră ”cinică”.

”PNL a devenit un foarte mare apărător al justiției, a luat discursul meu în cei 10 ani de mandat. Același PNL care a luat parte la lovitura de stat din 2012, în care miza a fost să pună justiția sub control. Este cinism”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel