Urmărește emisiunea live


PSD intră în ședință. Puncte tari pe agendă, ce decizii-cheie vor fi luate

Conducerea PSD se reunește astăzi, de la ora 12:00. 

Surse PSD au afirmat, pentru Agerpres, că printre subiectele care vor fi puse în discuție astăzi se află priorităţile parlamentare. Deputaţii şi senatorii PSD pregătesc mai multe proiecte de lege, atât pe teme sociale, cât şi economice, conform sursei citate. 

Totodată, conducerea PSD urmează să ia o decizie cu privire la modul în care parlamentarii partidului vor vota în cazul prelungirii stării de alertă, au precizat sursele citate.

Miercuri, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va avea o discuţie cu premierul Ludovic Orban pentru a conveni o formă legislativă în ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă, astfel încât să fie protejaţi şi oamenii, dar şi economia, precizând că este hotărât în continuare să nu voteze prelungirea stării de alertă.

Un alt subiect de discuţie în şedinţa de joi ar urma să se refere la pregătirea alegerilor locale şi desemnarea candidaţilor. Liderii PSD trebuie, de asemenea, să pregătească reuniunea Consiliului Executiv Naţional în care se va stabili data congresului partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel