PSD îi răspunde Elenei Udrea, după atacurile la Victor Ponta

Partidul Social Democrat reacționează dur, după ce Elena Udrea a lansat o serie de critici la adresa premierului Victor Ponta.

[caption id="attachment_367082" align="alignleft" width="289"] Foto: Intact[/caption]

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune că atacurile la adresa premierului venite din partea Elenei Udrea nu au niciun fel de greutate sau însemnătate. El subliniază că tupeul este cea mai de preț calitate pe care o dețin membrii PDL.

"Elena Udrea încă nu acceptă faptul că este un politician care și-a încheiat cariera politică. Nu se dă bătuta și invocă în continuare trei săli de sport, două patinoare și un teren de fotbal în pantă, pentru care a cheltuit enorm de mulți bani europeni, cheltuieli care, de altfel, au ridicat importante suspiciuni de fraudă din partea Comisiei Europene", a declarat Cătălin Ivan, citat de Ziare.com.

"Tupeul, cea mai de preț calitate în PDL"

Purtătorul de cuvânt al PSD adaugă că Elena Udrea nu ar trebui să dea lecții de guvernare în contextul "dezastrului economic din timpul PDL".

"De la politicianul cu cea mai scăzută cotă de încredere în sondaje și de la un reprezentant al dezastrului economic din timpul PDL te-ai aștepta la mai puține lecții de bună guvernare. Însă, ca de obicei, membrii PDL demonstrează că tupeul este cea mai de preț calitate pe care o dețin. Criticile pe care oameni precum Elena Udrea, care au făcut atât de mult rău României, i le aduc premierului nu reprezintă decât un ultim zbucium al unei formațiuni politice în decădere și respinse de populație la vot", a încheiat Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel