PSD, Guvern din umbră. Ciolacu: Este URGENT

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a anunțat care este urgența PSD.

Validarea unei "dubluri" pentru fiecare ministru într-un for statutar reprezintă o urgenţă pentru PSD, a afirmat joi, la Slatina, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Ciolacu a răspuns astfel unei întrebări privind prezentarea de către social-democraţi a unui "cabinet din umbră" în contextul unei posibile moţiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

Este o urgență

"Este o urgenţă a PSD ca să valideze într-un for statutar o dublură a fiecărui ministru şi să intrăm într-o logică de opoziţie coerentă, dar asta nu exclude organizarea şi desfăşurarea conferinţelor din ţară şi organizarea congresului, strategia parlamentară şi, nu în ultimul rând, echipa şi pregătirea alegerilor locale", a spus Marcel Ciolacu, citează Agerpres.

Moțiune de cenzură împreună cu UDMR

Liderul social-democrat a declarat că PSD va depune o moţiune de cenzură împreună cu UDMR, după ce Guvernul a anunţat că îşi va angaja răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.

Guvernul a aprobat proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi îşi va angaja răspunderea pentru această iniţiativă legislativă, urmând să transmită, luni, Parlamentului, o scrisoare în acest sens, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel