PSD Giurgiu, apel la conducerea partidului

După organizația PSD Timiș, o altă organizație județeană a PSD cere organizarea unui congres cât mai repede, pentru a organiza în bune condiții a alegerilor locale din 2016.

"În contextul alegerilor viitoare nevoia de a organiza un congres în prima parte a lunii octombrie devine tot mai oportună, astfel încât, prin votul colegilor din structurile teritoriale ale partidului, să putem avea o conducere care să pregătească partidul în logica alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor. Necesitatea organizării unui congres a reieşit şi din întâlnirile avute cu ocazia alegerilor în organizaţiile locale precum şi în conferinţa judeţeană", precizează PSD Giurgiu.

"În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții autorităților din județul Giurgiu, s-a desprins ideea ca organizarea Congresului PSD să se facă cât mai repede, tocmai din dorința de a se așeza structurile locale ale partidului.

Citește și: Un lider PSD vrea congresul partidului în octombrie

Alegerile din 2016 reprezintă pentru fiecare organizație PSD din țară, dar și pentru județul Giurgiu, un test. Avem o guvernare bună, care performează, dar care mai are multe de făcut. Ne dorim ca lucrurile cu adevărat bune realizate de PSD alături de colegii din coaliție să continue. Dar pentru ca aceste proiecte să se realizeze este nevoie ca PSD să câștige scrutinele electorale de anul viitor.

Un partid este puternic dacă dispune de o conducere puternică și stabilă. Avem convingerea că organizarea Congresului PSD cât mai repede este în asentimentul reprezentaţilor membrilor și simpatizanților partidului din judeţul Giurgiu, care şi-au exprimat de nenumărate ori dorinţa ca poziţia PSD să se consolideze atât la nivel local cât și central", se mai arată în comunicatul organizației PSD Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel