PSD după ce PNL și-a lansat programul de guvernare: O fițuică

Lia Olguța Vasilescu susține că programul de guvernare al PNL este o simplă "fițuică" lipsită de credibilitate, din moment ce Cătălin Predoiu a contrasemnat în calitate de ministru al Justiției deciziile atât de contestate ale guvernului Boc.

"După ce a susținut, cu surle și trâmbițe, că o să obțină majoritatea politică în Senat și tot ce a reușit a fost să se facă de rușine, acum, noul PNL lansează public o fițuică pe care scrie mare „amatorism" și pe care o numește „program de guvernare". Marea problemă a liberalilor sau, mai corect, a noului PDL vopsit în galben și albastru, este lipsa de credibilitate, în condițiile în care cel nominalizat să își asume așa-zisul program de guvernare este Cătălin Predoiu. În calitate de ministru în guvernul Băsescu-Boc, un guvern al rușinii naționale, domnul Predoiu a semnat propunerea de tăiere a pensiilor și a salariilor, a fost de acord cu închiderea spitalelor și cu majorarea TVA, a semnat pentru ca România să se îndatoreze la FMI mai rău decât pe timpul lui Ceaușescu", precizeaza Lia Olguta Vasilescu intr-un comunicat de presa.

Ea susține că Predoiu ar trebui sa dea explicații în dosarul ANRP al Alinei Bica, iar Vasile Blaga ar trebui să dea lămuriri privind acuzațiile de luare de mită și finanțări ilegale ale PDL din dosarul Microsoft.

"Acum, cu același Predoiu pe post de „prim ministru care va fi ales", PNL și PDL joacă Trombon în fața românilor. Mult mai util pentru societate ar fi ca doamna Ghorghiu și domnul Blaga să-l sfătuiască pe „prim ministrul care va fi ales" să spună de ce propus-o pe Alina Bica la ANRP, acolo unde s-au făcut fraude de sute de milioane de euro. Sau, și mai important pentru cetățeni ar fi ca domnul Blaga să ne explice cum e cu șpaga de la Microsoft care a ajuns la PDL și, de aici, în campania lui Traian Băsescu. Acestea sunt problemele reale ale noului PNL, nu balivernele despre cum o să guverneze cândva", conchide Lia Olguta Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel