PSD, discuții pentru revocarea lui Zgonea. Dragnea: Singura temere este...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că procedura de revocare a lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor poate fi generată oricând.

"Colegii mei au făcut astăzi ultimul pas procedural pentru revocarea lui Zgonea şi oricând putem declanşa procedura de revocare, fără să mai avem o problemă de regulament. Acum nu mai rămâne decât nevoia de a avea garanţia că, atunci când se declanşează procedura de revocare, toţi deputaţii vor fi în Parlament. În campanie electorală, în mod realist, riscul este foarte mare să nu vină. Mulţi sunt prinşi în acţiuni de campanie electorală şi nu vreau să ne grăbim. Pentru două săptămâni şi jumătate, trei, nu are sens să ne grăbim", a spus Liviu Dragnea, la postul B1 TV.

Întrebat dacă adevăratul motiv al prelungirii procedurii de revocare este legat de vizita ambasadorului SUA în biroul lui Valeriu Zgonea, liderul PSD a precizat că în partid deciziile se iau fără implicarea altor instituţii.

"Singura temere este generată de necesarul de cvorum (...) Eu zic să mai avem puţină răbdare ... trei săptămâni de zile. În ceea ce priveşte susţinerea sau nesusţinerea din partea Ambasadei sau ambasadorului Statelor Unite ale Americii, cu tot respectul, deciziile în partid le luăm doar noi, fără influenţele altor instituţii", a subliniat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a arătat că despre revocarea lui Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor a discutat cu ALDE, dar şi cu alte partide. "Discuţia este făcută şi cu colegii de la ALDE şi cu celelalte partide. Mai sunt şi neafiliaţi în Camera Deputaţilor, mai sunt şi colegii de la UDMR. Atât pentru revocare, cât şi pentru numire, ne trebuie majoritatea din cei prezenţi", a mai spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel