PSD, decizie privind candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

Liviu Dragnea, spune că Partidul Social Democrat își reafirmă sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Municipiului București și respinge categoric toate încercările de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect.

"Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, iar susținerea sa nu a fost niciun moment pusă în discuție în interiorul partidului. Toți membrii PSD o susțin 100% pe Gabriela Firea în competiția electorală pentru Capitală.

Totodată, PSD respinge încercările de politizare a campaniei pentru municipiul București, prin care se dorește deturnarea atenției de la problemele de fond ale bucureștenilor de care ar trebui să se ocupe viitorul primar al Capitalei. PSD consideră că bucureștenii s-au săturat de astfel de speculații politice, care nu răspund în niciun fel la temele prioritare din municipiul București.

[citeste si]

Ca atare, PSD respinge astfel de abordări și consideră că ceilalți candidați înscriși în competiția pentru Capitală ar trebui să urmeze exemplul Gabrielei Firea și să vorbească mai mult despre soluțiile simple și concrete care pot răspunde la problemele din viața de zi cu zi a bucureștenilor", precizează liderul PSD, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel