PSD, decizie despre o NOUĂ MOȚIUNE împotriva Guvernului. E oficial!

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a făcut noi declarații, dezvăluind decizia social-democraților privind următoarea mișcare împotriva Guvernului Orban. 

Alfred Simonis a declarat că „prima decizia este excluderea a patru din cinci parlamentari care au lipsit ieri”, referindu-se la senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan.

În continuare, privind noua mișcare împotriva Guvernului, Alfred Simonis a precizat că „birourile permanente reunite se vor reuni și vor spune mâine cu scopul principal de a elimina acel articol prin care pensiile din România au fost diminuate cu 26%. Săptămâna viitoare vom avea rectificarea adoptată fără acel articol, prin urmare, pensiile vor fi majorate cu 40% conform legii în vigoare. Guvernul nu mai are niciun mecanism prin care să încerce să blocheze această majorare de care pensionarii români au mare nevoie”. 

PSD, despre o nouă moțiune de cenzură 

„Decizia Consiliului Politic Național a fost aceea de a nu mai dezbate această moțiune înainte de o decizie a CCR. Prin urmare, nu o să o mai dezbatem în perioada următoare”, a mai dezvăluit Alfred Simonis, precizând că „e prea devreme să discutăm de o altă moțiune de cenzură”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel