PSD: Decizia care ar trebui 'să îi aducă pe liberali cu picioarele pe pământ'

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a declarat, vineri, că decizia Curţii de Apel Bucureşti privind respingerea solicitării PNL de anulare a hotărârii de guvern privind alegerile într-un singur tur ar trebui 'să îi aducă pe liberali cu picioarele pe pământ'.

Ionel Arsene i-a acuzat pe liberali că au reacţii 'contradictorii' după ce PNL a votat în Parlament pentru alegeri într-un singur tur după care au contestat în instanţă hotărârea de guvern care prevede acest lucru.

'Desigur, pentru opinia publică nu mai sunt o surpriză reacţiile contradictorii pe care le are PNL. Au ajuns să învinovăţească PSD pentru felul în care sunt organizate alegerile. Politica este pentru partide serioase, care se ţin de cuvânt şi sunt în stare să-şi respecte angajamentele. PSD a demonstrat acest lucru până acum, ceea ce nu o să vedeţi vreodată din partea taberei liberale', a spus deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, cererea PNL de anulare a hotarârii de guvern care prevede organizarea alegerilor locale pe 5 iunie într-un singur tur de scrutin. De asemenea, instanţa a respins solicitarea PNL de sesizare a Curţii Constituţionale cu o excepţie de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 101 alin.2 din Legea 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, însă decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. De altfel, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că PNL va face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel