EXCLUSIV  PSD, debarcare Tudose. Ivan: Realitate tristă pentru Dragnea. Singurul scenariu plauzibil

sursa: facebook / Catalin Ivan
sursa: facebook / Catalin Ivan

PSD ar pregăti debarcarea premierului Mihai Tudose, prin blocarea Legii Bugetului în Parlament, care l-ar obliga, moral, să-și dea demisia. 

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a comentat, pentru DCNews: ”Eu cred că e un scenariu la care se gândesc cei câțiva care au rămas în jurul lui Liviu Dragnea: Gabriela Firea, care este ea însăși în campanie electorală să-i ia locul lui Liviu Dragnea, probabil cea pe care Liviu Dragnea se gândește s-o lase moștenitoare la partid, Olguța Vasilescu, încă vreo doi. Probabil mai sunt unii care gândesc lucrurile acestea, dar partidul e mai degrabă lângă Mihai Tudose decât lângă Liviu Dragnea în acest moment. Realitatea tristă pentru Liviu Dragnea este că nu prea mai sunt oameni în jurul lui, deci orice scenariu și-ar face, singurul care este plauzibil este să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă, să-și rezolve problemele și apoi să revină dacă e cazul, dar eu cred că zilele lui la conducerea PSD-ului sunt numărate oricum”. 

Tudose, puternic în PSD? 

Acesta a adăugat: ”Gândiți-vă cât de greu a trecut moțiunea de demitere a lui Sorin Grindeanu, cu cât efort și cu ce emoții pentru Liviu Dragnea. Mihai Tudose e un lider vechi al PSD, doar din PSD, cu câteva mandate bune în Parlamentul României. Cum ar putea Liviu Dragnea să găsească o majoritate ca să-l demită pe Mihai Tudose? E aproape imposibil, mai ales în contextul în care partidul a înțeles că cei veniți de la PRM, PD sau de pe unde au mai venit au făcut foarte mult rău partidului și trebuie să ne întoarcem la lideri autentici”

În concluzie, Cătălin Ivan consideră că scenariul debarcării lui Mihai Tudose ”e la fel de plauzibil precum cel cu un milion de PSD-iști în stradă la București, cam aceleași șanse de reușită ar avea”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel