PSD convoacă CEX. Ștefănescu, anunț despre decizia de ultim moment

Vlad Manolache / 14 sep 2018 / 18:13 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea, președinte PSD
Descriere foto: Liviu Dragnea, președinte PSD

Codrin Ștefănescu a anunțat data la care Liviu Dragnea va convoca CEX pentru a tranșa problemele atât din Guvern cât și din partid.

"Cât mai repede o să facem CEX-ul, probabil că săptămâna asta și evaluarea miniștrilor și a programului de Guvernare propus de doamna Viorica Dăncilă, evaluarea va fi gata. Deci putem să convocăm repede CEX-ul. Urmează ca zilele astea, poate chiar luni, să decidem exact data. 

Eu am participat la întâlnirea cu colegii noștri din teritoriu, credeți-mă că nu s-au produs nici funcții suplimentare, niciunul dintre șefii de județe nu a cerut să fie șef la București.

Propaganda asta securistoidă a reușit ca în trei zile să facă incluziv colegi de-ai mei de partid să creadă tot felul de bazaconii, cu scrisori deschise, cu scridori pierdute...Scrisoarea doamnei Gabirela Firea este asumată de doamna Gabriela Firea personal, nu este asumată de PSD București și de președinții celor șase organizații de sector. Cu siguranță probelemele ridicate de doamna Firea, care nu ne-au făcut deloc bine la nivelul imaginii partidului vor fi discutate în acest CEX pe care îl dorim cât se poate de reperde", a declarat Codrin Ștefănescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26