PSD condamnă "capitularea" lui Antonescu. "Băsescu, capacitate de rău ieșită din comun"

Oameni politici importanți din PSD au reacționat la o afirmație dură exprimată de către liderul liberal Crin Antonescu. Președintele PNL a declarat că lupta politică nu se mai duce cu Traian Băsescu, ci cu PSD. 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că partidul pe care-l reprezintă "regretă profund" că fostul parterner de alianță Crin Antonescu a renunțat la votul dat de români în 2012. 

"Abandonarea luptei împotriva regimului Băsescu și declararea PSD drept principal adversar reprezintă o lovitură nedreaptă dată atât partenerilor din USL – care nu au greșit cu nimic față de colegii liberali –, cât și oamenilor care și-au pus speranțele în acest proiect", a spus Ivan. El a spus că este "regretabil" că liderul PNL și-a încălcat anjamentele  bazându-se pe câteva calcule electorale mărunte.  Cu toate acestea, Cătălin Ivan susține că are încredere că noua coaliție va duce mai departe angajamentele USL alături de PNL.

Ministrul Dan Șova susține, de asemenea, opinia purtătorului de cuvânt al partidului din care face parte. 

"Lupta împotriva regimului Băsescu este departe de a fi terminată şi este regretabil că domnul Antonescu, unul dintre personajele cheie în această luptă, a capitulat. Crin Antonescu s-a evidenţiat ca fiind unul dintre cei mai aprigi contestatari ai regimului Băsescu, iar rând pe rând redutele acestui regim au fost învinse. Cu toate acestea, lupta încă nu s-a finalizat. Cât timp Traian Băsescu va fi la Cotroceni, România nu poate avea linişte, iar acum, pe final de mandat, Băsescu dovedeşte o capacitate de a face rău ţării ieşită din comun. De aceea, noi credem că este nevoie de USL şi de toate forţele lui pentru a finaliza acest obiectiv. În acest context, este absolut regretabil că domnul Crin Antonescu a renunţat la lupta anti-Băsescu şi a dezamăgit milioanele de români care au votat în 2012 tocmai pentru a-i scăpa de regimul Băsescu", a spus Dan Șova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel