PSD, comisie de anchetă pentru alegeri. Este singurul lucru potrivit

Alegeri europarlamentare 2019
Alegeri europarlamentare 2019

PSD, prin purtătorul de cuvânt Mihai Fifor, a anunţat că vrea înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară privind posibila fraudare a votului din 26 mai. 

Cred că este singurul lucru potrivit după miile de sesizări privind posibile fraude în România. După numeroase procese verbale apărute pe internet, cu grave inadvertenţe, dacă ne gândim că în unele secţii de votare au intrat 1500 de oameni şi de acolo au plecat 5000 de voturi. Cu mari semne de întrebare vizavi de mii de voturi obţinute de UDMR în judeţe din sudul României unde nu sunt înregistraţi etnici maghiari.

Numărul foarte mare, 1,5 milioane de oameni, care au votat pe listele suplimentare. Sunt nişte semne de întrebare care ar trebui lămurite. Cred că merită salutat acest lucru, pentru că vom afla mecanismele care au dus la aceste semne de întrebări. Poate că alegerile au fost corecte sau poate că nu. În străinătate nu au fost corecte, e clar, pentru că mulţi români nu au apucat să voteze, dar în ţară nu au fost mari semne de întrebare. Sperăm că în acest caz comisia de anchetă să îşi facă treaba repede şi să ofere opiniei publice un răspuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel