Urmărește emisiunea live


PSD, coalilție anti-Dragnea? Chirieac, observație-cheie: Nu e o veste bună pentru România

Bogdan Chirieac a vorbit într-o intervenție la România TV despre o posibilă coaliție împotriva lui Liviu Dragnea în PSD.

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat despre un posibil scenariu potrivit căruia înaintea CEx-ului PSD va avea loc o ședință a unei coaliții anti-Dragnea în partid.

„Eu nu cred așa ceva. Câtă vreme există statul subteran, iar statul subteran văd că ripostează incredibil... până la urmă asta arată că România nu va fi la cheremul oricui. Capacitatea de agresiune a statului subteran depășește cu mult capacitatea de răspuns normal a statului legitim.

Dar câtă vreme acest stat subteran există, tot partidul va sta strâns de Liviu Dragnea. Să fim serioși”, a declarat Bogdan Chirieac, care a continuat ironic „să văd liderii de partid care o să sară cu scrisoarea doamnei Ecaterina Andronescu în mâini”.

Remaniere guvernamentală, Dăncilă rămâne premier

Totodată, analistul a mai transmis că cel mai probabil va exista o remaniere, „din nefericire” Viorica Dăncilă va rămâne premier, dar în niciun caz poziția lui Liviu Dragnea nu este amenințată.

„Va avea loc o remaniere guvernamentală... câțiva miniștri. Poate sau cinci vor pleca. Din nefericire cred că doamna Dăncilă rămâne prim-ministru. Aceasta nu e o veste bună pentru România, dar asta e situația. Dar în niciun caz nu este atinsă poziția de lider a lui Liviu Dragnea”, a mai precizat Bogdan Chirieac la ediția de știri a România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel