PSD clarifică: Fără găleată și portofel în campania electorală

PSD își va centra acțiunile în campania electorală în principal pe discuția directă de la om la om pentru a-i determina pe români să înțeleagă importanța alegerilor europene, iar militanții vor fi membrii social-democrați, nu găleata și nici portofelul.

Întrebat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Poiana Brașov, despre o declarație a președintelui PDL Brașov, George Scripcaru, care susținea că în campania electorală pentru alegerile europarlamentare este nevoie de altfel de mesaje decât "găleata" sau "punga", așa cum s-a întâmplat până acum, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat: "Sunt foarte curios cu ce mesaje, cu ce principii va veni în campania electorală domnul Scripcaru. Și de la PDL sau de la Partidul Mișcarea Populară, pentru că domnul Scripcaru nu am înțeles unde este, la Partidul Mișcarea Populară, la Partidul Democrat Liberal sau între ele. Noi nu o să folosim nici găleata, nici portofelul, o să ne folosim noi pe noi, ca și militanți, zeci de mii de militanți. Principala acțiune din această campanie, pe lângă panotaje, afișe cu moderație, principala acțiune va fi discuția directă de la om la om și vreau să încercăm să-i convingem pe mare parte dintre români să dea importanță acestor alegeri pentru că este vorba despre viață, mai bună sau mai rea, pentru fiecare român", potrivit Agerpres.

El a adăugat că Partidul Popular European, care are acum majoritate în Parlamentul European și în Comisia Europeană, nu a făcut nimic pentru România, iar liderii PPE au jignit românii.

De asemenea, Dragnea a precizat și că PSD nu-și va axa campania electorală pe atacuri împotriva PNL.

"Categoric, nu. Noi am intrat cu bună credință în USL atunci când s-a constituit. Am făcut tot ce a fost posibil să nu se rupă USL-ul. Faptul că PNL și Crin Antonescu au hotărât să iasă din USL nu înseamnă că noi nu vrem să atingem în continuare obiectivele asumate și prezentate cetățenilor în 2012. Vrem să le ducem la capăt. Sperăm încă, mai sperăm ca USL să se refacă după europarlamentare, dar nu putem să atacăm în această campanie electorală niște parteneri cu care am fost împreună atâția ani", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel