PSD. Cine conduce coaliția austerității

Deputatul PSD, Rovana Plumb a declarat că în România există o coaliție a austerității. Potrivit acesteia, ea este formată din președintele Iohannis, ”grupul de fanarioți de la Bruxelles condus de Cioloș” și PNL.

România este condusă de o coaliţie a austerităţii formată din preşedintele Iohannis, "grupul de fanarioţi de la Bruxelles condus de Cioloş" şi PNL, care îmbracă haina PDL-ului, a declarat vineri, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor PSD Dâmboviţa, deputatul PSD Rovana Plumb.

E o coaliţie a austerităţii, formată din agentul electoral numărul unu Klaus Iohannis, grupul de fanarioţi de la Bruxelles condus de Cioloş, PNL care îmbracă haina PDL-ului, care a demonstrat timp de opt ani de zile cât a fost la guvernare şi anul acesta că nu aplică decât măsuri din care, în ceea ce priveşte beneficiile creşterii economice, este exclusă majoritatea românilor. Este exclusă majoritatea românilor de la beneficiile creşterii economice, românii sunt dispreţuiţi, toţi cei care muncesc, indiferent de sectorul de activitate, cei care au muncit o viaţă întreagă, medicii, profesorii, cei care trăiesc în România profundă, toţi sunt, efectiv, categorii care sunt dispreţuite de cei care sunt astăzi la guvernare şi de cei care îi susţin pe fanarioţii de la Bruxelles azi, în guvernare, a spus Rovana Plumb.

Aceasta a adăugat că programul de guvernare al PSD vine cu soluţii concrete în sprijinul românilor.

Sunt convinsă că programul nostru de guvernare vine cu soluţii concrete şi duce la tot ceea ce înseamnă nevoie de creştere economică şi dezvoltare, mai mulţi români în clasa de mijloc, mai multe locuri de muncă, reducerea şomajului, reducerea decalajului între urban şi rural cu 15% şi scoaterea din sărăcie a încă 1,5 milioane de români, a spus Rovana Plumb.

Lansarea candidaţilor PSD Dâmboviţa la alegerile parlamentare din acest an a avut loc la Casa Tineretului din Târgovişte, în prezenţa a câteva sute de membri şi simpatizanţi PSD.

Rovana Plumb, deputat în colegiul 2 Pucioasa din Dâmboviţa, este pe primul loc pe lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Camera Deputaţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel