PSD, CExN. Evaluarea a opt luni de guvernare, pe agenda discuțiilor

Evaluarea a opt luni de guvernare și proiectul de buget se află pe agenda discuțiilor reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, a anunţat, duminică seară, Liviu Dragnea.

"Practic, evaluarea după primele opt luni de guvernare va fi prezentată weekend-ul următor tot la Constanța. Vom avea o întâlnire puțin mai mare — și Comitetul Executiv Național și grupurile parlamentare (...). Se va prezenta starea națiunii, dacă putem să spunem așa, după opt luni de guvernare — unde ne aflăm, ritmul sau nivelul de recuperare al întârzierilor din perioada trecută și care sunt propunerile legislative pentru această toamnă și bineînțeles proiectul de buget.

Am discutat cu premierul Tudose despre proiectul de buget și cu ministrul de Finanțe și cu cei doi vicepremieri. Vom încerca, și cred că vom reuși, ca proiectul de lege a bugetului să fie depus în Parlament așa cum spune Constituția — în octombrie—, pentru ca el să fie aprobat într-un termen normal de către Parlament, să fie promulgat de președintele României și să poată să dea posiblitatea tuturor instituțiilor publice ca de la 1 ianuarie să poată să opereze pe noul buget", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel