PSD cere întoarcerea lui Raed Arafat la Sănătate

banicioiu
banicioiu

PSD cere Puterii un pact pentru Sănătate, elaborat de specialiști și negociat de toate forțele politice. Mai mult, deputatul Nicolae Bănicioiu îi recomandă lui Boc rechemarea de urgență a lui Raed Arafat la Ministerul Sănătății, chiar în funcția de ministru.

”USL dorește ca specialiștii recunoscuți să fie puși în funcție, nu politruci sau reprezentanți ai clientelei politice”, ne-a declarat Nicolae Bănicioiu. Șeful TSD a mai spus că îi va cere premierului Emil Boc să îl aducă din nou la Sănătate pe Raed Arafat, sau chiar să îl pună în locul ministrului ladislau ritli, care s-a făcut de râs susținând proiectul lui Traian Băsescu și apoi retrăgând-ul, la ordin.

”Dorim să avem un dialog pe tema reformei sanitare, nu un dictat de la Cotroceni. Raed Arafat a arătat demnitate și a reprezentat cu fruntea sus medicina românească, în fața agresiunii lui Traian Băsescu. Cred că este singurul demnitar care s-a opus bunului plac al lui Băsescu, de când acesta a acaparat toată puterea și s-a înconjurat de oameni de paie, ca Boc, Anastase și celelalte slugi ale domniei sale”.

În precedentele sale intervenții publice, Raed Arafat a declarat că nu face din demisie o chestiune de orgoliu și este gata oricând să se întoarcă la minister, dacă i se va cere sprijinul în favoarea sistemului public de urgență. După ce atacurile nemeritate ale lui Traian Băsescu la adresa lui Arafat au declanșat o criză fără precedent în societatea românească, Arafat a refuzat să mai facă declarații, pentru a evita interpretări politice ale acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel